TROFEU MARINA S'AGARO 

El dissabte 2 de desembre es va disputar la primera edició del Trofeu Marina S'Agaro, amb l'organització de Paul Le Duc i Toni Herrera de Marina S'Agaro i amb el suport de l'ajuntament de Platja d'Aro i diversos sponsors com La Goulana, El Foc de S'Agaro, Nou Magatzem i Nautica Emporda.

Amb 17 inscrits en total i amb la presència de dos participants francesos es van poder disputar un total de 5 proves.

Les condicions van ser complicades de poc vent, però cap a les 14 hores un front de Tramuntana va entrar amb una intensitat d'entre 12 i 8 nusos que van permetre que els regatistes gaudeixin veient el camp de regates des de l'alçada del balcó de S'Agaro, sens dubte un privilegi a l'hora de veure la tàctica i els rols.

El gran guanyador de la regata va ser Jordi Martorell del CN ​​Areyns, seguit de Ramon Soler de CM Cubelles i de Juan Manuel Palma també de CM Cubelles.

Un cop finalitzades les regates es va realitzar el lliurament de premis comptant amb els representants dels diferents sponsors i d'Inma Gelabert de l'Ajuntament de Platja d'Aro, va haver-hi premis i regals per a tots els participants i per als guanyadors a més de 4 entrades per assistir al Partit del Barcelona vs Girona a Montjuïc.