TROFEU SYNERA

El Club Nàutic d’arenys de Mar ha acollit aquest dissabte 18 de març el XV Trofeu Synera 2023 de la Classe Internacional Un Metre (IOM) amb la participació de 10 embarcacions (una flota)

El dia va començar amb un vent de xaloc  que a partir de les 11 h. va anar rolant a sud fins arribar a garbí amb una intensitat de 2 a 4 kn i molt inestable.

Aquest any no es va muntar el camps al lloc habitual ( “la siberià”) degut a que la zona estava  en obres. Inicialment es va muntar el camp davant la zona de botadura d’embarcacions de vela lleugera, es van disputar 3 mànegues. Es van poder observar que tant en Manuel Palma com en Joan Gelpí es destacaven a la classificació. Es va fer la pausa de 5 minuts i degut a que a l’altre banda del pantalà hi havia una zona encarada a garbí es va decidir canviar el camp a aquets lloc. A continuació es van disputar 3 mànegues i es va produir un canvi a la classificació degut a remuntada de Ramon Soler. Un cop disputades 6 mànegues  vam fer l’aturada per dinar. 

Un anys mes, el Club nàutic d’Arenys, en va obsequiar amb un dinar espectacular – amanida especial , fideuà de marisc i gelat – tot en un entorn molt agradable i acollidor.

Un cop acabat el dinar, es va decidir muntar el camp al lloc inicial degut a disponibilitat de l’espai portuari. La Mònica amb una habilitat espectacular va situar les boies i es va reprendre la regata.

Es van disputar 6 mànegues mes i la victoria va estar disputada fins l’últim moment entre en Joan Gelpí   i Ramon Soler decantant-se finalment per Ramon, en Juan Carlos Martínez -El Capitán- durant les proves de la tarda, va estar molt encertat, obtenint un primer lloc i tres segons la qual cosa li va valer pujar al podi en tercera posició.

A continuació va quedar en Manuel Palma, Santi Julian i jordi Martorell tots 3 molt igualats i amb algunes mànegues molt bones ( algun primer i varis segons llocs)

L’Ernest hagués estat en aquest grup tant igualat però un abandonament el va llastres amb més punts.

En Narcis Bou, Josep Massó i Lluís Mejias van estar molt igualats i durant les mànegues es va poder veure en alguns moments una progressió important -destacar un tercer lloc d’en Josep Massó-

A les 17:00 h. es finalitza la regata una vegada completades 12 proves. Ens dirigim al Club Nàutic i una vegada confeccionada la classificació es fa l’entrega de trofeus.

En quan a l’organització felicitar a la Mònica i els seus col·laboradors per tant bona feina i al Club per acollir-nos un any més

Moltes gràcies Club Nàutic Arenys 

CLASSIFICACIONS AQUI 

FOTOS AQUI