1º Prova Circuit IOMCAT

1º Prova Circuit IOMCAT


Amb la presència de 18 regatistes, es va disputar la primera prova del Circuit IOMCAT, amb vents de sud-est d'entre 6 a 11 nusos es van diputar un total de 10 proves.

Amb l'ajuda d'Anna Fainytska i Gabriel Centelles que van exercir de Comite començaria la primera regata del dia en què Jordi Martorell guanyaria seguit de prop Manuel Palma i Josep Masso. La segona també seria triomfador a Jordi Martorell acompanyat per Ramon Soler i Manuel Palma. La tercera canviària de guanyador sent Ramon Soler, segon Paul Le Duc i Manuel Palma una altra vegada tercer. Amb alguns canvis de recorregut arribaria la quarta prova on Ramon Soler seria guanyador novament seguit d'un rapidíssim David Crespo i un Manuel Palma que seguia sumant tercers. La cinquena prova per fi faria justícia per a Manuel Palma que s'enduria la victòria, el sugon lloc per a Paul Le Duc i el tercer per a Jordi Martorell que tornaria a sumar-se a la festa demostrant que era un seriós candidat. Arribaríem a l'Equador i després d'una pausa de 30 minuts la flota tornaria a començar amb un augment de vent i un rotlle de dretes que posaria el camp de regates molt complicat. Cap a les 14:30 començaria la sisena prova del dia en què Jordi Obach no donaria opcions s'enduria el triomf seguit de Jordi Martorell i Paul Le Duc. La setena i vuitena seria Jordi Martorell qui s'enduria tots dos triomfs, veient com Paul Le Duc l'escortaria però sense ganes d'avançar-lo i més pendent de cuidar les posicions amb Ramon Soler i Juan Carlos Martinez que serien els tercers a la setena i vuitena regata. La novena seria l?única que guanyaria Paul Le Duc seguit molt de prop per Manuel Palma i Ramon Soler. Finalment arribaríem a la darrera regata que donaria com a guanyador indiscutit Jordi Martorell i en segon pla veuríem un duel bonic entre Ramon Soler i Paul Le Duc que acabarien en aquest ordre.

Un cop realitzats els càlculs i els descarts es va saber que el Campió indiscutit seria Jordi Martorell del CN ​​Areyns de Mar, la plata la penjaria Paul Le Duc del CN ​​Estartit i la medalla de Bronze seria per a l'últim Campió de Catalunya Ramon Soler. Finalment Manuel Palma quedaria en quarta posició, però sens dubte els seus parcials eren de podi.

Un cop acabat el temps límit es va realitzar un sorteig d'un regal del nostre estimat tresorer Josep Masso que va donar com a afortunat a David Crespo i a més de regalar també a la IOMCAT una pissarra magnètica per utilitzar en casos de protestes.